Πρωταθλητής Ελλάδος στην Πυγμαχία μετά από 13 χρόνια!



Ο Παναθηναϊκός ανακηρύχθηκε σήμερα πρωταθλητής Ελλάδος στην Πυγμαχία, στη διοργάνωση που ολοκληρώθηκε στην Καβάλα!Παρ' όλο που ο Σύλλογός μας είναι ο πολυνίκης του αθλήματος στην Ελλάδα, το τελευταίο πρωτάθλημα που είχε κατακτηθεί ήταν το 1998.

Αξία έχει ακόμα να πούμε ότι λόγω της γενικότερης κατάστασης που επικρατούσε στον Ερασιτέχνη τα τελευταία χρόνια, αυτός είναι ο πρώτος τίτλος που κατακτάει ο Σύλλογος μετά το 2001, εξαιρώντας τα τμήματα βόλλεϋ, καθιστώντας τη σημερινή ημέρα ξεχωριστή.Ας ελπίσουμε να σηματοδοτεί μια νέα αρχή για την επανάκτηση των σκήπτρων στα περισσότερα αθλήματα από τον πρώτο διαχρονικά σε τίτλους Σύλλογο στην Ελλάδα, τον Παναθηναϊκό μας.

Αναλυτικότερα για τη διοργάνωση στην Καβάλα, οι αθλητές μας κατέκτησαν 1 χρυσό και 2 ασημένια μετάλλια.Το χρυσό ήρθε από τον Αναστάσιο Μπερδέση στην κατηγορία των 81 κιλών και τα 2 ασημένια από τους Ειρηναίο Τσινάκη στα 64 κιλά και Θεόδωρο Ριζάκη στα 69 κιλά.

Από την πλευρά μας να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στους 3 αθλητές μας, στους προπονητές τους Άγγελο Χαρίση και Μανώλη Μπακρυσιώρη, αλλά και στους υπόλοιπους αθλητές μας που ήταν στην αποστολή: τον Κωνσταντίνο Παπαθανασίου που αγωνίστηκε στην κατηγορία των 91 κιλών, τον Κωνσταντίνο Κωτσόπουλο στην κατηγορία των 81 κιλών και τον Εμμανουήλ Τορνάρη στην κατηγορία +91 κιλών που λόγω τραυματισμού του δεν κατάφερε να αγωνιστεί.







3 σχόλια:

  1. Συνχαριτίρια για τη κατάκτηση του Πρωταθλήματος στα παιδιά. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω άμα θα βγουν φούτερ.. και αν πότε περίπου.. ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. fouter kaskol afokollita kai loipes plirofories sto syndesmo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή