Ανακοίνωση Underground Πετράλωνα club

Μετά από τέσσερα χρόνια χωρίς στέγη το Underground Πετράλωνα club Θύρα 13 στεγάζεται αυτή τη φορά οριστικά σ’ ένα δικό μας καταπράσινο και ιδιόκτητο χώρο. Όλα αυτά τα χρόνια αν και δεν στεγαζόμασταν είμασταν πάντα κοντά σ’ όλες τις δραστηριότητες και σ’ όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού μας. Η αγορά αυτού του χώρου αποτελεί το επιστέγασμα και τη δικαίωση των αγώνων και των θυσιών που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια για να μπορέσει να γίνει αυτό σήμερα. Από τότε που πρωτοανοίξαμε μέχρι σήμερα έχουμε περάσει πάρα πολλά και αυτή η κίνηση είναι κάτι που θα κάνει χαρούμενες όλες τις γενιές των παναθηναϊκών που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια από τον σύνδεσμο μας.
Από ‘δω και στο εξής οι περιοχές των Πετραλώνων, Ταύρου, Καλλιθέας και Θησείου θα εξυπηρετούνται από το σύνδεσμό μας, ελπίζουμε ότι όλοι οι οπαδοί των περιοχών αυτών θα στηρίξουνε τη νέα μας προσπάθεια. Ο σύνδεσμος βρίσκεται στην οδό Κειριάδων 139 και το τηλέφωνο είναι 6975204930 και μη φοβάστε εμείς θα είμαστε πάντα εδώ ότι και να κάνετε.

Υγ.1 Ευχαριστούμε τα αδέρφια μας από το Ενιαίο Φορέα Συνδέσμων της Θύρας 13 για όλη την στήριξη και την συνεισφορά που είχανε στην αγορά αυτού του χώρου. Με τέτοιες ενέργειες είμαστε σίγουροι ότι η Θύρα 13 θα πάει ακόμα πιο ψηλά.

Υγ.2 Επειδή ενόχλησε πολύ που ξαναστεγάστηκε ο σύνδεσμος και αυτή τη φορά είναι δικός μας, περαστικά σας…

0 σχόλια: