DERBY News, η εφημερίδα όλων των γαύρων

DERBY News, η εφημερίδα όλων των γαύρων

Ο «Γαύρος» πασάρει, η «derby» σκοράρει! Κοιτάξτε καλά τη φωτογραφία από το σημερινό πρωτοσέλιδο της φυλλάδας Ντέρμπι. Το πάνω πάνω, αυτή η ηλίθια φράση, αυτό που έχουμε κολλήσε και κυκλώσει τέλος πάντων, είναι μία κουβέντα που πολλές φορές έχει πει και γράψει ο εκδότης της εφημερίδας Ντέρμπι. «Αυτοί που κατέστρεψαν τον Παναθηναϊκό…» κτλ. Κι όμως σήμερα αυτή την ατάκα, αυτούσια την αναφέρει στο πρωτοσέλιδο της η φυλλάδα των γαύρων. Όμως πραγματικά, πόσο τέλεια ταιριάζει σαν επικεφαλίδα του πρωτοσέλιδου του 2louba; Ας έχει υποστεί το απαραίτητο μοντάζ, όπως το βλέπετε, σας περνάει από το μυαλό πως είναι από άλλη εφημερίδα; Και μάλιστα του γαύρου; Εμάς όχι. Έτσι μας συνήθισε ο τουλούμπας. Απόψεις και ατάκες πλήρως εναρμονισμένες με την κόκκινη προπαγάνδα. Τη στιγμή που τα γαυρο-ΜΜΕ δεν τολμούν να πιάσουν στο στόμα τους τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, εκτός από κάτι τσιρίδες που βγάζουν που και που, η εφημερίδα όλων των γαύρων, η Ντέρμπι τους διευκολύνει και χαράζει την επικοινωνιακή γραμμή! Ο γαύρος κόβει ο τουλούμπας ράβει.

Δαφνοστεφανωμένη τουλούμπα!

Ότι δεν ήσουν ποτέ Παναθηναϊκός είναι γνωστό. Ότι ήσουν πράκτορας του πράκτορα κι αυτό γνωστό. Εισαι χειρότερος από γαύρος. Να σε χαίρονται τα αφεντικά σου βρωμερέ γερμανοτσολιά. Όσο και να χτυπιέσαι η ομάδα σου ο γαύρος θα πέσει. Πρόβαρε τα ριγέ μαζί τους και συνήθισε το 2χ2. Πάρε φορητή tv με καλό σήμα να πιάνει ΕΤ-3. Εκεί θα βλέπεις του χρόνου την ομάδα σου το ΓΑΥΡΟ. Έτσι είναι. Τα πάθη πληρώνονται. Μεγάλε τουλούμπα!!! Κατάφερες μόνος σου όσα δε μπορούμε εμείς. Είδαν και οι τελευταίοι οτι 15 χρόνια ΣΤΗΝΕΤΕ τον Παναθηναϊκο.

ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΑΥΡΕ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ. ΚΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. Το κελί είναι κοντά!

Απίστευτοι διάλογοι λέει η Ντέρμπι, μεταξύ Ψωμιάδη και Πατέρα για το μΠαοκ- Γαύρος. Ναι όντως απίστευτο, πρόεδρος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ να χαίρεται και να κερνάει γλυκά επειδή αποκλείστηκε ο γαύρος. Που να το χωρέσει ο νους του εκδότη.

Όπως τότε με τις κασέτες από Ισραήλ μεριά. Όταν ο Παναθηναϊκός έδινε μάχη αγωνιστική και εξωαγωνιστική σε όλα τα μέτωπα. Όταν εχθροί και «φίλοι» τον στήνανε από χίλιες μεριές. Όταν εχθροί και «φίλοι» προσπαθούσαν να βάλουν ένα τέλος στην ανοδική πορεία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μας. Εκείνη την περίοδο λοιπόν που έβγαινε στο φως η μεγαλύτερη αποκάλυψη μετά την Παράγκα ν.1 εσύ προσπαθούσες να καλύψεις τον γαύρο και να κάνεις πόλεμο στον ΠΑΟ. Το γνωρίζεις καλά πως οι μέρες της αφθονίας σας τελειώσανε. Το ξέρεις καλά πως το σάπιο γαυροσύστημα που σε έφτιαξε και σε έθρεψε καταρρέει. Αλλά αυτό που δε μπορείς να χωνέψεις με τίποτα είναι το πώς αυτός ο μούσης στην έφερε έτσι.

Υγ. Εχθροί και «φίλοι» λοιπόν του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και του ΛΑΟΥ ΤΟΥ, να παρακαλάτε να ΜΗΝ γλυτώσετε από τη δικαιοσύνη. Διότι αν γλυτώσετε από τη δικαιοσύνη, θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε μία μεγαλύτερη, πιο τυφλή και εντελώς αδέκαστη δικαιοσύνη. Αυτή του Παναθηναϊκού Λαού. Διότι όπως λέει και ένα τραγούδι, Τώρα όμως που μεγάλωσα το παραμύθι έχει αλλάξει, δε φοβάμαι πια τους εχθρούς μου γιατί οι φίλοι μ' έχουνε κάψει…

Υγ2. Ποιους πονάει πιο πολύ που ο Πατέρας και γενικά το όνομα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ δεν έχει στιγματιστεί; Τους τσάτσους του λούμπα που τόσο καιρό μας ζάλισαν τα αυτιά ότι ο Πατέρας έχει στήσει τον ΠΑΟ και εμείς είμαστε οι τσάτσοι του, ή τους γαύρους; Ιδού η απορία.....

1 σχόλιο:

  1. Παιδιά έλεος, ούτε μία μαϊμού σήμερα στην εφημερίδα, για τη σάπια νίκη της μεγαλύτερης ΒΡΩΜΟΟΜΑΔΑΣ επί του ΠΑΣ, σκεφτείτε αν έκανε τέτοια νίκη ο ΠΑΟ, τι θα έγραφαν οι γκεμπελοεπιστήμονες. Είμαι 56 ετών και έχω διαπιστώσει ότι είναι η μεγαλύτερη ΒΡΩΜΟΟΜΑΔΑ της Υφηλίου, διότι δεν υπάρχει άλλη Βρωμοομάδα στον κόσμο, να έχει όλους μα όλους τους τίτλους της ΚΛΕΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή