ΣΤΕΙΛΕ ΜΕ SMS "ΠΑΟ" ΣΤΟ 54242!

Το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού .Α.Ο. έχει λάβει μία σειρά αποφάσεων που στόχο έχουν να φέρουν πιο κοντά στον Π.Α.Ο. τον κόσμο του γιατί πιστεύουμε ότι η επιστροφή των φιλάθλων και η ενεργή συμμετοχή και υποστήριξή τους, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να βρει ο Παναθηναϊκός μας τρόπο να μείνει βιώσιμος, ξεπερνώντας την οικονομική κρίση που ταλανίζει όλη την Ελληνική κοινωνία.

Στο πλαίσιο αυτό ξεκινάμε διαφημιστική καμπάνια για την άμεση οικονομική στήριξη των αγωνιστικών τμημάτων μας. Ζητάμε από τον κόσμο
του Παναθηναϊκού να αφιερώσει ένα λεπτό από το χρόνο του για να στείλει ένα sms, στο 54242 γράφοντας την λέξη "ΠΑΟ", που στοιχίζει μόνο 2,48€ (μαζί με το ΦΠΑ). Με τον τρόπο αυτό θα δείξει έμπρακτα την υποστήριξή του στις ομάδες του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, αφού όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις άμεσες και επείγουσες ανάγκες των αγωνιστικών τμημάτων του.

Σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε όλο το πλέγμα των πρωτοβουλιών μας. Είμαστε βέβαιοι ότι οι φίλοι, οι φίλαθλοι και όλη η οικογένεια του Παναθηναϊκού, θα αγκαλιάσουν τις πρωτοβουλίες αυτές προκειμένου να επιστρέψουμε στις λεωφόρους των επιτυχιών σε όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί και αναπτύσσει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μας.
http://www.panathinaikos1908.gr/deltia_typou.php

0 σχόλια: