ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - μΠΑΟΚ Σαβ 16/10 19:30


ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ μΠΑΟΚ.....Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΙΣ 17.30..... ....ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ....!!!!!

2 σχόλια:

  1. ΤΗ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ, ΘΑ 'ΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΧΟΡΗΓΟ.
    ΓΥΦΤΟΠΑΟΚΑΚΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΩ.... ΟΟΟΟΟΟ
    ΘΑ 'ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ!!! ποια?
    Η ΠΟΥΤΑΝΑ!!! ποιανου?
    ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. GAY-ROI ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. (6/10/2010)

    ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΛΕΝΕ,ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΤΤΙΚΑΡΧΕΣ,ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ? ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΘΩΩΣΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ?

    ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΑΔΙΚΑ?(EXTRA 3)

    Ε ,ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΙ.ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΙΑΚΟ ΧΩΡΟ,ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ,Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ Ο.Σ.Φ.Π. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΘΩΟΣΗΣ ΤΗΣ Κ.Α.Ε. ΟΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ ΜΕΤΡΑΣ ΨΩΛΕΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΝΟΥ 4ου ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΩΝ pLAY-OFF.

    Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΟ 2003.ΓΝΩΣΤΗ Η ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΤΤΙΚΑΡΧΗ ΤΣΙΡΩΝΗ..

    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ SPORT24:

    "Συγκεκριμένα, η ΕΛ.ΑΣ επιβεβαιώνει αυτό που υποστήριζαν οι Πειραιώτες, ότι δηλαδή τα επεισόδια στο ΣΕΦ προκλήθηκαν από οπαδούς που είχαν βρεθεί στις εξέδρες του ΣΕΦ χωρίς εισιτήριο. Όλα αναφέρονται στο έγγραφο της Αστυνομίας για τα μέτρα που προτείνει για την επόμενη σεζόν και που έφτασε στα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα, στην πρώτη παράγραφο σημειώνεται ότι:

    "Για την ομαλή διεξαγωγή των αθλητικών εκδηλώσεων στο ΣΕΦ, την εξασφάλιση της προστασίας των προσώπων που παρευρίσκονται στην εγκατάσταση και την πρόληψη – αποτροπή πράξεων βίας από φιλάθλους, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι τις χωροταξικές συνθήκες και τις τεχνικές ελλείψεις ασφαλείας των προσβάσεων της εγκατάστασης, εκδηλώνουν βίαιες ενέργειες κατά των αστυνομικών δυνάμεων και επιχειρούν να εισέλθουν στο στάδιο, στερούμενοι εισιτηρίων".

    Όπως καταλαβαίνετε, η ΕΛ.ΑΣ δικαιώνει απόλυτα τους Πειραιώτες, αφού στην απολογία τους είχαν αναφέρει πως στο ΣΕΦ είχαν μπει οπαδοί χωρίς εισιτήρια με μοναδικό σκοπό να δημιουργήσουν επεισόδια. Αυτό δηλαδή που λέει και η Αστυνομία.

    Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός έχει τιμωρηθεί με 9 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και έχει κάνει ήδη έφεση στο ΑΣΑΕΔ. Αυτή την στιγμή, οι "ερυθρόλευκοι" περιμένουν την απόφαση και έχουν στο... πλευρό τους και την αστυνομία.

    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή