27/04/2012 – Ανακοίνωση Ε.Φ.Σ. Θύρας 13

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ!!!

 

Εδώ και λίγες ημέρες παρακολουθούμε ένα ακόμα παιχνίδι να παίζεται εις βάρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. Ο Δήμος Αθηναίων ξαφνικά και μετά από πολύ καιρό ενδιαφέρεται για το γήπεδο στο Βοτανικό και για την Διπλή Ανάπλαση. Και φυσικά δεν είναι τυχαίο, ότι διάλεξε αυτήν τη στιγμή να το κάνει που δεν υπάρχει διοίκηση της ΠΑΕ και που η ομάδα εμφανίζεται αποδυναμωμένη σε όλα τα επίπεδα. Θέτει, μάλιστα, εκβιαστικά το ζήτημα της κατασκευής των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη στο Βοτανικό, χωρίς να έχει χτιστεί μάλιστα γήπεδο ποδοσφαίρου. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη έκανε χθες το αυτονόητο αρνούμενη να συμφωνήσει με το Δήμο Αθηναίων και το δήμαρχο που κρύβεται από τον πρόεδρο, κ. Μακρόπουλο. Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να πειράξει οποιοσδήποτε το γήπεδο της Λεωφόρου αν πρώτα δεν έχει χτιστεί το ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και αντίστοιχες εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη. Δεν πρόκειται να αρκεστούμε σε υποσχέσεις και να την πατήσουμε όπως η αεκ, που τόσα χρόνια τώρα είναι φιλοξενούμενη σε άλλα γήπεδα. Η Λεωφόρος είναι το σπίτι μας και αυτό δεν το διαπραγματευόμαστε με κανέναν. Άμα, ο γαύρος δήμαρχος θέλει να μας πάρει το γήπεδο θα πρέπει να περάσει ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ, στην κυριολεξία. Και σε αυτήν την περίπτωση δεν θα βρει απέναντι του τη Θύρα 13 ή μόνο τους οργανωμένους, θα βρει όλον τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ να ακουμπήσει τη Λεωφόρο. Ο Δήμος Αθηναίων θα έπρεπε να δρα για το συμφέρον της ομάδας και όχι για να ικανοποιήσει τα συμφέροντα του ενός ή του άλλου. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα πρέπει να συσπειρωθεί και να καταλάβει ότι πρέπει να ενεργήσει για το συμφέρον της ομάδας μας, ξεκινώντας από τις επερχόμενες εκλογές. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Μην δίνετε καμία ψήφο σε αυτούς που θέλουν να καταστρέψουν την ομάδα μας. Μαύρο όχι μόνο σε αυτούς αλλά και σε αυτούς που είναι συνεργάτες τους και σε αυτούς που συγκυβερνούν μαζί τους. Παλέψτε με την ψήφο σας και για την ομάδα μας, η οποία βάλλεται από παντού. Και επειδή οι δημοτικές εκλογές δεν αργούν, μεταφέρετε τα εκλογικά δικαιώματα σας στο Δήμο Αθηναίων, όσοι έχετε το δικαίωμα φυσικά, για να δείξουμε με τη ψήφο μας, σε ένα δήμο που αποτελείται κυρίως από φιλάθλους μας, ότι έχουμε δύναμη και μάλιστα μεγάλη.

Το ποιος φταίει, φυσικά, για αυτό το σκηνικό το καταλαβαίνουν όλοι. Ένας άνθρωπος, μας έμπλεξε σε αυτό και τώρα έχει εξαφανιστεί. Είναι ο ίδιος που μας υποσχόταν γήπεδο στα 100 χρόνια του συλλόγου και τώρα σφυρίζει αδιάφορα. Από την πρώτη στιγμή γράφαμε ότι το μεγάλο πρόβλημα στη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ είναι το θέμα του γηπέδου, αλλά μας λέγανε γραφικούς και τσάτσους. Τώρα, που μας απειλούν ότι θα μας πάρουν το γήπεδο της Λεωφόρου, εξαιτίας των χειρισμών του μεγαλομετόχου, τί είμαστε;;; Γιατί, ενώ μέχρι χθες μας έλεγαν ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία με το βωβό, στις χθεσινές συμβάσεις που δημοσιοποίησε ο Γ.Β., υπάρχουν τουλάχιστον τρεις;; Γιατί, ο βωβός λέει ότι έχει αξιώσεις από την ΠΑΕ, ενώ ο Γ.Β. λέει το αντίθετο;;; Και γιατί αφού ο Γ.Β., λέει ότι δεν υπάρχουν άλλες αξιώσεις από τρίτους δεν το αναλαμβάνει γραπτώς;;; Aς μας πει, λοιπόν ποια είναι η αλήθεια για να τελειώνουμε.

Ο χρόνος χάνεται και το παιχνίδι των ερωτήσεων απαντήσεων βρίσκει χαμένο μόνο τον Παναθηναϊκό. Ας έρθει στις 8 Μαΐου στη γενική συνέλευση για να απαντήσει μία και καλή σε αυτά τα ερωτήματα. Εμείς, σαν Ενιαίος Φορέας Θύρας 13, δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να εμφανιστεί κανείς από εμάς στη Γ.Σ., έτσι και αποφασίσει αυτός να πάει. Εμείς, όπως και όλοι θέλουμε απλά να πάει και να απαντήσει στα ερωτήματα των μετόχων. Δεν πρόκειται να υπάρξει καμία ενόχληση σε αυτόν σε περίπτωση που δώσει το παρόν. Ελπίζουμε στις 8 Μαΐου να είναι εκεί…

Ε.Φ.Σ. Θύρας 13

0 σχόλια: