www.gate13.gr - Το επίσημο site της Θύρας 13

ΘΥΡΑ 13 και στο διαδίκτυο

Ευχόμαστε σε όλους τους Παναθηναϊκούς ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και σας καλωσορίζουμε στη νέα ιστοσελίδα της ΘΥΡΑΣ 13. Η δημιουργία της ήταν επιτακτική ανάγκη, αλλά και στο γενικότερο πνεύμα της ενημέρωσης των οπαδών του Παναθηναϊκού από όλα τα μέσα. Ραδιόφωνο, περιοδικό και ιστοσελίδα, που πλέον έχουν οργανωθεί σε διαφορετικό επίπεδο και αυτό που μένει, είναι να μπουν σε μια σταθερή βάση κατά το νέο έτος.

Ήρθε η ώρα, η ΘΥΡΑ 13 να αποκτήσει τη δική της φωνή, αηδιασμένη τόσα χρόνια από τα χειραγωγούμενα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης, στα οποία θα αναφερθούμε πολύ σύντομα και αναλυτικά. Αυτό που έχει σημασία αυτή τη στιγμή είναι ότι το δικό μας δίκτυο πληροφόρησης είναι έτοιμο και ο δρόμος που χαράζει συγκεκριμένος.

Μια σύντομη αναφορά στο τι θα περιέχει το http://www.gate13.gr:

Μέσα από την ιστοσελίδα θα μπορείτε να βλέπετε φωτογραφίες και βίντεο από την κερκίδα, όπως τα έχουμε τραβήξει εμείς, καθώς επίσης και φωτογραφίες αρχείου από παλιότερες εποχές. Θα μπορείτε να διαβάζετε τις ανακοινώσεις μας, τα αφιερώματα που θα κάνουμε και τα άρθρα μας, εκθέτοντας τις απόψεις μας, αλλά δίνοντας και απαντήσεις προς κάθε κατεύθυνση.

Θα μπορείτε να βλέπετε που λειτουργούν οι σύνδεσμοι του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή και να ενημερώνεστε για θέματα κερκίδας στα οποία μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς κάνοντας προτάσεις. Οι παραγγελίες, για όσα είδη θα είναι διαθέσιμα μέσω του site, και για όποιον μένει σε περιοχή που δεν έχει σύνδεσμο, θα γίνονται από εδώ και παράλληλα θα ενημερώνεστε για τις ημερομηνίες κυκλοφορίας του περιοδικού. Υπάρχουν επίσης wallpapers για τον υπολογιστή σας και πολλά άλλα.

Όλες οι αναρτήσεις είναι χωρισμένες σε κατηγορίες (Ανακοινώσεις, Πολυμέσα, Αφιερώματα κλπ) και υποκατηγορίες (πχ μέσα στην Κατηγορία Αφιερώματα υπάρχουν οι υποκατηγορίες Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Ερασιτέχνης κτλ). Έτσι μπορείτε να δείτε μαζεμένες όλες τις αναρτήσεις που αντιστοιχούν στην κατηγορία που σας ενδιαφέρει, απλώς κάνοντας κλικ πάνω στην κατηγορία. Ομοίως υπάρχουν και τα tags των αναρτήσεων, τα οποία διαχωρίζουν τις αναρτήσεις αναλόγως με το περιεχόμενό τους (Οπαδικά, Διοικητικά, Ερασιτέχνης κτλ).

Στην κεντρική σελίδα, κάτω από το menu εναλλάσσονται οι 3 τελευταίες αναρτήσεις και ακριβώς από κάτω υπάρχουν 4 κουτιά με τις βασικές κατηγορίες, οι οποίες είναι: Αρθρογραφία, Ανακοινώσεις, Αφιερώματα και Πολυμέσα. Στο καθένα υπάρχουν οι 5 τελευταίες χρονολογικά αναρτήσεις της αντίστοιχης κατηγορίας.

Στη δεξιά στήλη της ιστοσελίδας υπάρχουν οι επόμενοι αγώνες, καθώς και κάποια quick links, όπως για το επίσημο YouTube Channel, το οποίο σύντομα θα εφοδιαστεί με πολλά βίντεο διαφόρων κατηγοριών, για το Gate13 e-Radio και για το Gate13 Extreme site. Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα να εγγραφείτε στο RSS του site για να ενημερώνεστε αυτόματα με την κάθε ανανέωση του. Τέλος υπάρχει και η δυνατότητα αναζήτησης για να βρίσκετε παλιότερες αναρτήσεις.

Το site δεν έχει φτάσει στην τελική του μορφή και το υλικό θα μπαίνει σιγά σιγά, οπότε λίγο υπομονή και για όποιον νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει υπάρχει και το κουμπί της επικοινωνίας. Καλή αρχή λοιπόν και περιμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας στο pao@gate13.gr.

Η ομάδα του gate13.gr

0 σχόλια: