Εισητήρια για τον αγώνα με τα χανούμια



Έχει ήδη ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον κυριακάτικο αγώνα με το αεκ44 από τον κεντρικό σύνδεσμο της θύρας 13 αλλά και από όλους τους συνδέσμους του Ενιαίου Φορέα. Ο κεντρικός θα είναι ανοιχτός κάθε μέρα 19.00-21.30 και η διάθεση των εισητηρίων θα συνεχιστεί μέχρι την Παρασκευή.

Άλλος ένας αγώνας που ο κόσμος πρέπει να ξανακάνει το καθήκον του, δίπλα στην ομάδα μας,όπως το κάνει από την αρχή της χρονιάς, κόντρα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς που ονειρεύονται την ομάδα διαλυμένη και τον κόσμο να απέχει.Για αλλον εναν αγωνα δεν θα τους κανουμε την χαρη,θα ειμαστε εκει δυνατα και παναθηναικα.

Το ντέρμπι με το αεκ44 δεν είναι μόνο την κυριακη, έχει ξεκινήσει ήδη και άπλα ολοκληρώνεται την κυριακη, ελατε στον συνδεσμο απο αυριο για το εισιτηριο σας και για παναθηναικες στιγμες που μονο εμεις ξερουμε να περναμε.Η παρουσία κάθε παναθηναϊκού είναι ευπρόσδεκτη και αυτονόητη.

Το παιχνίδι με το αεκ44 θα το κερδίσουμε εμείς με την μαζική παρουσία μας και την ολοκληρωτική στήριξη στον μοναδικό δυνάστη της καρδιάς μας.

0 σχόλια: