Ανακοίνωση Zografou Club | 29/10/2011

Με μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε (μέσω ιστοσελίδας) οτι ο τσάκας χρωσταει στον Σύνδεσμό μας ενα ραντεβού. Θα θέλαμε να τον πληροφορήσουμε οτι ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, γιατί πολύ απλά κανένα μέλος του Συνδεσμου δεν συναντήθηκε και δεν μίλησε μαζί του. Πως γίνεται λοιπόν να χρωστάει συνάντηση ειδικά σε εμάς; Την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζει όλα τα άλλα θέματα με τα οποία ασχολείται καλά θα κάνει να την αφήσει στην άκρη όταν μιλά για τον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.

Από την άλλη ίσως ο τσάκας να έχει χάσει τον λογαριασμό ή να έχει μπερδευτεί με το τι εχει τάξει και σε ποιους. Απο την εμφάνιση του και μετά έχει τάξει απο ipads μέχρι μεταγραφές (μεγαλύτερες του Cisse) και πριμ για νικες στα ντέρμπυ. Ας λύσει πρώτα τα απλά θέματα, όπως για παράδειγμα το πως ακριβώς λέγεται ο πρίγκιπας(;) ποιοι ειναι οι “συμπαιχτες“ του και πότε θα έρθουν τα πρωτότυπα έγγραφα και ας αφήσει τις μεταγραφες (τυπου Σικαμπαλα) με τις οποίες θα γκρεμιστεί το αεροδρόμιο.

Οσον αφορα την ιστοσελιδα στην οποια δόθηκε η συνέντευξη, και μόνο το γεγονός οτι θα ξεκίναγε με το όνομα www.vazelos.gr τα λέει όλα.

Υ.Γ. Επειδή το παραμύθι το χουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια, η συγκεκριμένη ανακοίνωση βγαίνει για ένα και μόνο λόγο: επειδή ο τσάκας αναφέρθηκε ονομαστικά στον Σύνδεσμό μας. Για οποιοδήποτε άλλο θέμα σχετικά με την υποτιθέμενη “αγοροπωλησία” της ΠΑΕ, οι ανακοινώσεις του Ε.Φ.Σ. ΘΥΡΑΣ 13 μας καλύπτουν ΑΠΟΛΥΤΑ.

Υ.Γ. 1 Οποιος έπαιξε με τον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, απλα έχασε…

1 σχόλιο:

  1. κακως που ασχοληθικατε και με την διαψευση.πρεπει να μην του δινουμε σημασια για να σταματησει τα καραγκιοζιλικια ο τσακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή