Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

πολιτικοί λαμόγια βουλή των βολεμένων, θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων
Για άλλη μια φορά η χούντα του ΜΠΑΤΣΟΚ έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο, στο μάτς με τον Εργοτέλη, κάνοντας λυσσαλέα προσπάθεια να κατέβει το πανό που έγραφε:  «πολιτικοί λαμόγια βουλή των βολεμένων, θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων». Στην αρχή ο διαιτητής της αναμέτρησης διέκοψε το μάτς, για να ωθήσει τους φιλάθλους του Παναθηναικού να γιουχάρουν τους οργανωμένους σε μια προσπάθεια να πιέσουν για να κατέβει το πανό.
 
Ο κόσμος του Παναθηναικού όμως παρά το κουτόχορτο που τον έχουν ταΐσει κατά καιρούς, αυτή τη φορά δε μάσησε! Αντέδρασε στη χουντική απόφαση του διαιτητή με αποτέλεσμα το πανό να παραμείνει στη θέση του και μετά από 10 λεπτά το κοράκι να ξεκινήσει ξανά το μάτς φοβούμενος τις αντιδράσεις και τον ξεσηκωμό που θα γινόταν σε οριστική διακοπή.
 
Φυσικά αυτό που έγινε, η χούντα δε θα μπορούσε να το αφήσει έτσι, δε μπορούσαν να δεχτούν πως αυτοί που τα ΜΜΕ τους παρουσίαζαν ως αλήτες και άμυαλα πρεζάκια τολμούσαν να χρησιμοποιούν το γήπεδο ως χώρο αντίστασης. Δε μπορούσαν να χωνέψουν πως οι οπαδοί όχι μόνο έχουν σκέψη και άποψη αλλά τολμάνε και να την εκφράζουν από πάνω ελεύθερα, στο φυσικό τους χώρο το γήπεδο, χωρίς κάν να έχουν καλυμμένα πρόσωπα! Το να γίνεται το γήπεδο χώρος αντίδρασης αντί να κοιμίζει τον κόσμο ήταν για αυτούς αδιανόητο!
 
 Γιαυτό λοιπόν έδωσαν τις κατάλληλες εντολές στους ασφαλίτες και στους ρουφιάνους τους, και παρακολούθησαν αυτούς που κατέβασαν το πανό έως το αυτοκίνητο τους μην τολμώντας να τους το πάρουν έξω από τη θύρα. Ταυτόχρονα έδωσαν εντολή γύρω από το γήπεδο να γίνονται έλεγχοι στο κόσμο μην τυχόν και τους ξεφύγει το αυτοκίνητο με τους αντιφρονούντες. Κατάφεραν να το βρούν, το σταμάτησαν στην αρχή οι ασφαλίτες, και όταν είδαν την οργή του κόσμου που άρχισε να μαζεύεται μόλις κατάλαβε τι συμβαίνει μη πιστεύοντας στα μάτια του με το θράσος των μπάτσων, κάλεσαν διμοιρία ΜΑΤ, αυτών των σύγχρονων ΕΑΤ-ΕΣΑ που χτυπώντας τον κόσμο που είχε μαζευτεί, τον απομάκρυναν συλλαμβάνοντας ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ τον οδηγό και τους συνεπιβάτες και οδηγώντας τους στη ΓΑΔΑ.
 
Τα μπατσόσκυλα για άλλη μια φορά χωρίς ίχνος αυτοσεβασμού και κρίσης δικής τους, λειτούργησαν ως απλά όργανα μιας χούντας που επιδιώκει να τσακίσει κάθε αντίδραση, κάθε αντίσταση, να έχει απέναντι της μόνο άβουλα ανθρωπάκια που θα λένε ναι σε κάθε τι που τα κανάλια τους σερβίρουν.
 
Αυτό δε θα περάσει έτσι, ο κόσμος του Παναθηναικού δεν λογοκρίνεται, δεν προσκυνάει, δεν είναι πρόβατο, και ο οργανωμένος ειδικά το έχει δείξει πολλάκις! Είτε αυτός λέγεται Βαρδινογιάννης, είτε όπως αλλιώς, ποτέ δε κατάφερε να τον κουμαντάρει, να του φορέσει παρωπίδες, να τον κάνει πιστό και υπάκουο υπάλληλο όπως θα ήθελε, όπως έχουν κάνει άλλους…
 
Αυτό είναι και ένα προμήνυμα τι θα γίνει αν καταφέρουν να περάσουν τους αντισυνταγματικούς νόμους που θέλουν και να κλείσουν τους συνδέσμους, αφήνοντας ανοιχτούς μόνο όσους ελέγχονται άμεσα από τις ΠΑΕ. Δήθεν αυτό θα περιορίσει τα επεισόδια, ενώ ξέρουν καλά πως δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ σε μια κοινωνία που βράζει. Το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να βάλουν το πολύ κόσμο σε ένα πλήρως ελεγχόμενο μαντρί αντίστοιχο με τα κομματικά όπου η απειλή της Βίας και ο τραμπουκισμός προς κάθε άποψη που θα αντίκειται στην άποψη του εκάστοτε ηγέτη της ΠΑΕ θα είναι υπό διωγμό όπως ήταν οι σύνδεσμοι μας επί τόσα χρόνια χούντας του Βαρδινογιάννη.
 
Ακολουθεί υλικό από το περιστατικό.
 
Άρθρο με φωτογραφίες από το leoforos.gr που δείχνουν τη στιγμή της σύλληψης των αδερφών μας. Φυσικά δεν παίξανε αυτές οι σκηνές σε κανένα κανάλι...
 
 
ODIN13  

0 σχόλια: