Aνακοίνωση «Θύρα 13 Κρήτης»

Με έκπληξη διαβάσαμε στις 05/08/11 στην εφημερίδα ΠΡΑΣΙΝΗ δισέλιδο αφιέρωμα στο Νομό Χανίων, ο οποίος ενώ έχει στεγασμένα δύο κλαμπ της ΘΥΡΑΣ 13 ΚΡΗΤΗΣ (Χανιά, Κίσσαμο), κανένα μέλος από αυτά τα κλαμπ δε γνώριζε το επικείμενο αφιέρωμα.Προφανώς τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν ανάλογα αφιερώματα και στους υπόλοιπους νομούς της μεγαλονήσου.

Παρόλο που σεβόμαστε τον κόπο των παιδιών που κάνουν το ρεπορτάζ και δεν έχουμε απολύτως τίποτα απέναντι τους, θέλουμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και να προλάβουμε καταστάσεις. Ενημερώνουμε λοιπόν τα μέλη μας κυρίως αλλά και όλους τους ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ ότι η συγκεκριμένη κίνηση της εφημερίδας μας βρίσκει αντίθετους και δεν επιθυμούμε να γίνει κάτι αντίστοιχο με τους υπόλοιπους νομούς του νησιού.

Επιπλέον οι λόγοι, πέρα από τον προφανή ότι δεν μας στάλθηκε κάποια πρόσκληση για τη συγκεκριμένη κίνηση, που μας φέρνουν απέναντι στην συγκεκριμένη εφημερίδα είναι αρκετοί. Δεν επιθυμούμε διασυνδέσεις με εφημερίδα η οποία έχει πολεμήσει λυσσαλέα με κατάπτυστα και εμπρηστικά πρωτοσέλιδα τα οποία εμπαίζουν την νοημοσύνη μας τόσο σαν οπαδοί όσο και σαν άνθρωποι, τα τελευταία δύο χρόνια ότι πιο υγιές γεννήθηκε στον Παναθηναϊκό από το 1979 και αναφερόμαστε φυσικά στην πολυμετοχικότητα. Οι πρακτικές της εφημερίδας πράσινης θεωρούμε ότι είναι διχαστικές και απείρως υποκριτικές απέναντι στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Οι ίδιοι που με τα πρωτοσέλιδα τους το 2008 βοήθησαν να ξεσηκωθεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού απέναντι στην αποτυχημένη ιδιοκτησία του και να πάρει τη κατάσταση στα χέρια του, φρόντισαν με τον ανελέητο πόλεμο που έκαναν κατόπιν, να καταστρέψουν ότι κτίστηκε τη διετία αυτή και να προξενήσουν ανυπολόγιστη καταστροφή στον Παναθηναϊκό.

Δεν επιθυμούμε διασυνδέσεις με εφημερίδα, της οποίας ο ιδιοκτήτης φέρεται να είναι μπλεγμένος σε στήσιμο εναντίον της ποδοσφαιρικής ομάδας μέχρι να ξεκαθαρίσει η συγκεκριμένη υπόθεση. Δεν επιθυμούμε διασυνδέσεις με εφημερίδα της οποίας ο ιδιοκτήτης έχει κάνει αποδεδειγμένα ζημιά στο καμάρι του συλλόγου, την ομάδα μπάσκετ, την οποία με τόσο κόπο και χρήμα φτάσανε στο πάνθεον της Ευρώπης ο πατέρας του και ο θείος του. Δεν επιθυμούμε διασυνδέσεις με εφημερίδα της οποίας ο ιδιοκτήτης, έχει στείλει εξώδικο σε σύνδεσμο της ΘΥΡΑΣ 13, ξεχνώντας πως εμείς με όλους τους συνδέσμους της ΘΥΡΑΣ 13 είμαστε αδέρφια και όποιος επιτίθεται σε έναν άδικα, έχει να κάνει με όλους μας.

Εμείς σαν οπαδοί παραμένουμε στις επάλξεις ενάντια σε οτιδήποτε θίγει αυτό που αγαπάμε ,ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ....

ΘΥΡΑ 13 ΚΡΗΤΗΣ

Την ανακοίνωση προσυπογράφουν τα κλαμπ
Κισσάμου-Χανίων-Ρεθύμνου-Ηρακλείου-Αγίου Νικολάου-Ιεράπετρας-Σητείας

0 σχόλια: