Ψεύτης και επικίνδυνος


ΦΥΓΕ!
Πανηγυρίζει το γαβροσύστημα που απαλλάχτηκε από τον τρίποδο. ΌΛΟ ΤΟ ΓΑΒΡΟΣΥΣΤΗΜΑ. ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ πΠΑΕ. Τον βλέπουν με τη φανέλα άλλης ομάδας και μονολογούν ανακουφισμένοι! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!!!!

Δε γινόταν διαφορετικά, λένε… η ομάδα έχει οικονομικό πρόβλημα. Με τα λεφτά που θα πάρει από την πώληση (1,8 εκατομμύρια το χρόνο για 3 χρόνια) θα σωθεί!!!! Θα κάνει μεταγραφές!!!! Δεν θα πάει στο πρωτοδικείο!!! Το πε και ο μεγαλομέτοχος του 54% που συμμετέχει στο 30% και πληρώνει στο 0%. Δεν διαβάσατε την επιστολή του στο Δ.Σ.; Τσου ρε Λάκηδες… Τσου ρε ξεφτίλες. Τσου ρε οσφυοκάμπτες. Αλλά θα τα πούμε παρακάτω αυτά.

Έχουν πλάκα οι δημοσιογράφοι, έχουν πλάκα οι καταστροφολόγοι και οι τζιγγερολάγνοι, έχουν πλάκα τα στουμπωμένα στην τουλούμπα ρουφιανάκια, έχουν πλάκα και τα καημένα τα βαζελάκια που έχουν καταπιεί αμάσητη την παπαρολογία του κάθε ηλίθιου και του κάθε στημένου καραγκιόζη. Τι φταίνε τα βαζελάκια; Φταίνε. Άμα δε σκύψεις, δεν στη φορμάρει κανένας από πίσω. Άμα προπονείς λίγο τον εγκέφαλό σου, δεν θα καταλήξει πελτές. Αλλά πιο πολύ πλάκα έχουν όσοι χαλάστηκαν και κλαψουρίζουν που είδαν τον Τζιμπρίλ με άλλη φανέλα. Που όταν έφυγε ο Ζιλμπέρτο, ανησύχησαν για το δυσαναπλήρωτο κενό. Και οι αθεόφοβοι δε μάσησαν. Δούλοι και ραγιάδες, ο καθένας από το πόστο του συνεχίζουν να ρίχνουν νερό στο μύλο των γάβρων της πΠΑΕ.

Παρακολουθούμε όλο αυτό το διάστημα που τα «κορόιδα» οι «φευγάτοι» και οι «αλεξιπτωτιστές» την έκαναν ένας-ένας από την ομάδα παίρνοντας μαζί και τα πορτοφόλια τους την παντομίμα που παίζουν στον Τζιγκερικό. Για την ώρα γελάμε μόνο εμείς με αυτά που γίνονται, αλλά σύντομα προβλέπεται να γελάσει και ο κάθε πικραμένος.

Ωραία! Ας τα πάρουμε λίγο από την αρχή γιατί θα τρελαθούμε τελείως σε αυτήν την ομάδα (που λέει και μια σιροπιαστή ψυχή). Ήρθανε τα κορόιδα το 2008, σε μια ομάδα με έλλειμμα σύμφωνα με τους ορκωτούς καμιά 25αριά εκατομμύρια (το πραγματικό δεν θα το μάθουμε μάλλον ποτέ), δεν ήρθανε; Βάλανε κάτι ψιλά, δε βάλανε; Πάνω από 60 ψιλοεκατομμύρια σε 2 και κάτι χρόνια. Τόσα δεν ήταν τα λεφτά των φευγάτων που μπήκαν; Τόσα… Εκτός και τα φευγάτα φράγκα είναι λεφτά της μονόπολης και δε μετράνε. Μάλιστα! Έβαλε λεφτά και ο ΙΒΒ; Πόσα; Πόοοοοσαααα; ΤΙΠΟΤΑ;;;; Θέλετε δηλαδή να πείτε ότι 3 χρόνια τώρα ο εγγυητής ήταν μόνο εγγυητής;

Έβαλε πέρσι το καλοκαίρι; Μετά το πρώτο φευγιό των αλεξιπτωτιστών; Τι έβαλε ρε παιδιά; 5 εκατομμύρια; Από πού τα έβαλε ρε παιδιά; ΑΑΑΑ!!!! Πήρε δάααανειο. Από την Πειραιώωωωως…. Μάλιστα!!!! Και ποιος το πλήρωσε το δάνειο; Ποιόοοοος;;;; Η ΠΑΕΕΕΕ;;;;;; Ωραία, να συνοψίσουμε πριν τρελαθούμε. 3 χρόνια λεφτά βάλανε οι άλλοι από την τσέπη τους και πήρε και ένα δάνειο η ΠΑΕ που επέστρεψε η ίδια και θέλουμε να λέμε ότι τα λεφτά του δανείου τα έβαλε ο ΙΒΒ. Μαγεία!!!

Πάμε παρακάτω. Στην… κακοδιαχείριση!!!! Πέταξαν λοιπόν οι πατεροβγενόπουλοι 90 στην αρχή, 140 μετά, 190 εκατομμύρια ευρώ όπως είναι το τελευταίο νούμερο που πιπιλάνε. Εκεί έχουν καταλήξει τώρα οι υπολογισμοί (Χρηματοοικονομική Μέθοδος Βουτσαρά και Παπαδοσπυριδάκη με χορηγούς τουλούμπα και γαβροφρουρό). Πως διάολο βγαίνουν αυτά τα 190 εκατομμύρια; Που το ακούς το νούμερο και σου σηκώνεται η τρίχα; 40-50 εκατομμύρια τα έσοδα της μιας χρονιάς, 40-50 της δεύτερης και της τρίτης (που δεν είναι τόσα, αλλά ας το δεχτούμε) και 80 συνολικά από τις αυξήσεις, τα βρήηηηκαμε…. Εκεί είναι πάνω-κάτω. Έσοδα + λεφτά φευγάτων + λεφτά Αφών στην τριετία, να πούμε ότι ήταν περίπου 200 εκατομμύρια. Πώς το βλέπεις τουλούμπα; Καλά τα λέμε; Γάβρε«πρασινο»φρουρέ; Γι’ αυτά μιλάτε; Αυτά κατασπαταλήθηκαν αλόγιστα; Ωραία…

Για πάμε στα έξοδα... Γιατί το καθαρό αποτέλεσμα είναι πάντα το αποτέλεσμα της αφαίρεσης ΕΣΟΔΑ – ΕΞΟΔΑ. Το μαθαίνουμε από το δημοτικό, το διδάσκονται όλοι και στα δημόσια και στα κολέγια και στην ΑΣΟΕΕ και στο Harvard και σίγουρα και στο Vassar. Ε τουλούμπα; Που είσαι και μαθηματικός τρομάρα σου; Ή μήπως δεν υπάρχουν έξοδα; ΌΟΟΟΧΙ!!!! Δεν θα πάμε στα έξοδα εμείς. Για να μην πει κανείς ότι κάνουμε δημιουργική λογιστική. ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΠΟΙΟΣ ΠΕΤΑΞΕ, ΠΟΙΟΣ «ΕΦΑΓΕ» ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΗΤΑ ΛΕΦΤΑ.

Αλλά να μη δώσουμε την ευκαιρία σπέκουλας. Συνολικά εκεί είναι και τα έξοδα στο περίπου. Και λέμε στο περίπου γιατί από τις λογιστικές καταστάσεις ούτε οι ορκωτοί δε βγάζουν άκρη (εμείς όμως θα βγάλουμε κάποια στιγμή και από εκεί) . Και εντάξει, ο τουλούμπας μπορεί να μιλάει για μια ομάδα με υλικό που άξιζε 54 εκατομμύρια το χρόνο, 160 εκατομμύρια δηλαδή συνολικά. Ε, να μην υπήρχαν και 10-15 εκατομμύρια λειτουργικά ετησίως; Αν είναι συν ή πλην 5 εκατομμύρια τα έξοδα από τα έσοδα της τριετίας δε νομίζουμε ότι λέει κάτι. "Γιατί τόσα έξοδα;" μπορεί να ρωτήσει κανείς... Πολλά είναι. Ναι, είναι! Όταν έχεις συμβόλαια σε παίκτες όπως ο Σισέ και ο Σίλβα, όταν αγοράζεις παίκτες όπως ο Λέτο, όταν έχεις προπονητές σοβαρούς όπως ο ΧΤΚ έχεις έξοδα. Και όταν έχεις πληρώσει κέρατα και για παίκτες όπως ο Μελίσσης ή ο Ροντρίγκο και πάλι πολλά είναι.

Θέλατε να πούμε για έξοδα ε; Ή μήπως δεν σας συμφέρει κάτι τέτοιο; Φοβάστε μήπως, μην πάει κανείς να το κάνει αυτό και παραπίσω; Και αρχίσει να αναρωτιέται διάφορα; Γιατί τα μαμημένα τα έσοδα πάνω-κάτω ίδια ήταν, αυξημένα πάντα όταν έπαιζε η ομάδα Champions League. Και προ "φευγάτων". Εκείνα τα έξοδα όμως ρε παιδί μου… Εκείνα τα έξοδα που επί σειρά ετών ήταν λιγότερα από τα μισά σε σχέση με τη διετία των κορόιδων… ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ;

Γιατί δε μπορεί μια ομάδα με κόστος 50 εκατομμύρια και μια άλλη με κόστος 20 εκατομμύρια και ίδια έσοδα να βγάζουν το ίδιο αποτέλεσμα. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ; Αποφασίστε λοιπόν: Ή προ φευγάτων η πΠΑΕ έβγαζε ζημιές γιατί η πραγματική διαφορά πήγαινε σε "άλλα" ταμεία Ή ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Εκτός και εάν τελικά, το έλλειμμα της τριετίας δεν ήταν έλλειμμα, αλλά πλεόνασμα. Τι ισχύει; όπως λέει και μια ψυχή ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!!!

Ναι, τα υπεραπλουστεύσαμε. Τα νούμερα ΟΧΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. Για να καταλάβουν όλοι με απλή αριθμητική και όχι με εφαρμοσμένα μαθηματικά και δημιουργική λογιστική να πετάξουμε νούμερα να τρελαίνεται ο κόσμος από την "αλόγιστη σπατάλη" που κατέστρεψε το Σύλλογο. Αποδείξαμε λοιπόν ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ. ΜΙΑ ΖΩΗ.

Τέρμα η μπούρδα και το δούλεμα. Ο Παναθηναϊκός ούτε από κακοδιαχείριση υπέφερε ΟΥΤΕ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. Τι έχει; ΔΕ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ. ΔΕ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΣΟΔΩΝ-ΕΞΟΔΩΝ. Και πώς να μπουν λεφτά; Αφού την έκαναν τα κορόιδα… Την έκαναν και δε μπορεί ο Γιάννης που θύμωσε αφού πρώτα άλλαξε να παίζει τον καπετάνιο στην ομάδα με τα λεφτά των φευγάτων. Αυτό έγινε!

Και για να προλάβουμε τους λοβοτομημένους και τους στημένους. Αβάντα δεν κάνουμε σε κανέναν. Δε μας απασχολούν οι "φευγάτοι". Ούτε γιατί δεν τα λένε οι ίδιοι, ούτε γιατί κάθονται να τους πιάνουν στο στόμα τους. Όπως έστρωσαν ας κοιμηθούν και αυτοί. Ούτε θα παρακαλέσουμε κανέναν, ούτε θα τον περιμένουμε. Θα γυρίσουν όποτε αυτοί κρίνουν; ΝΑΑΑ! Δεν θα γυρίσουν; Πάλι ΝΑΑΑΑ! Ο κόσμος δε μπορεί σήμερα να κάθεται να ασχολείται με κανέναν τους. Έχει άλλα να σκεφτεί. Τη μπαλίτσα του θέλει να βλέπει και μια ομάδα που θα τον κάνει να χαίρεται κάθε Κυριακή, να τον ταξιδεύει από τη δύσκολη καθημερινότητα να του δώσει λίγο κουράγιο να περάσει άλλη μια εβδομάδα κόλαση σε αυτό το μπουρδέλο που ζει.

Πάμε ξανά παρακάτω, να συνεχίσουμε από εκεί που ξεκινήσαμε και να τελειώνουμε…

Για πείτε μας όλοι εσείς οι εξυπνόπουλοι! Ο ΙΒΒ και η οικογένειά του έμειναν εγγυητές στην ομάδα το 2008. Όταν λοιπόν αποδείχτηκε όπως λένε ότι οι "φευγάτοι" ήταν λαμόγια και απατεώνες, ήρθαν τα κατέστρεψαν όλα και την έκαναν και αυτοί είναι οι μόνοι που αγαπάνε τον Παναθηναϊκό γιατί δεν κάνανε την κίνηση ματ; Γιατί δε βγήκανε να τους ξεμπροστιάσουν στον κόσμο που τους πίστεψε και τους έβαλε στην ΠΑΕ; Γιατί λοιπόν δεν ανακοινώνει ότι «Να, τους είδατε τους σωτήρες, αποδείχτηκαν ψεύτες, μόνο εμείς ενδιαφερόμαστε πραγματικά για τον ΠΑΟ»;

Γιατί δεν κάνει μια νέα αύξηση (ήδη αποδείξαμε ότι κερατιάτικα άλλων ΔΕΝ υπάρχουν), να την καλύψουν μόνοι τους να τελειώνουν μια και καλή με τη «μαύρη τριετία»; Και να μη μιλάει και κανείς; Πλάκα κάνουμε; Που βάζουν τους λακέδες τους να μιλάνε για ΔΝΤ, Μνημόνια και πτωχεύσεις; Αν ήθελε η πλουσιότερη ελληνική οικογένεια δε μπορούσε να κρατήσει τον Τζιμπρίλ; Να τον κάνει «ΚΤΗΜΑ ΤΗΣ»; Και να πάρει και 2-3 ακόμα να μας κλείσει όλων τα στόματα; Και να ξεχαστεί ο Βγενόπουλος και ο Πατέρας σε μια νύχτα; Να το βουλώσουμε μια για πάντα εμείς οι «υπάλληλοι» -όπως μας αποκαλούν- και οι όμοιοί μας; Τσάμπα σεμινάριο ήταν αυτή η τριετία, για το πώς διοικείται ο Παναθηναϊκός. Πώς ξοδεύει, πώς εκτοξεύεται, πώς συσπειρώνεται, πώς ανεβαίνει επίπεδο και πώς παίρνει τίτλους.

Θέλετε κι άλλες αποδείξεις ότι ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ; Ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ; ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΒΡΟΙ; ΠΕΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΓΑΒΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΝΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ.

Είστε όλοι σας αστείοι. Ειδικά όσοι τα γνωρίζετε αυτά αλλά έχετε καρδιά κότας και ψυχή οχιάς (και μερικοί τσέπη καγκουρό) για να βγείτε να τα πείτε και να τα γράψετε. Γελοίοι! Αηδία μας φέρνετε. Θα έρθει πάλι η ώρα που θα συνωστίζεστε να γλείψετε εδώ που τώρα φτύνετε. Θα εισπράξετε αυτό που σας αξίζει. Και αυτή τη φορά ούτε αθώωση λόγω βλακείας δεν θα υπάρξει.

13/04/2008: ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!!

ΖΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΤΟΝ ΤΡΙΠΟΔΟ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ.

ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩΝ

ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟ

0 σχόλια: