Μπόχα, βρώμα του γάβρου η ιστορία!



ΒΡΩΜΑ, ΔΥΣΩΔΙΑ, ΜΠΡΑΒΟΥΣ, ΟΠΛΑ, ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΝΤΟΠΕΣ από όλα έχει το μενού... Αυτά που τόσα χρόνια φωνάζουμε για το σωματείο της ΠΟΥΣΤΙΑΣ και της ΒΡΩΜΙΑΣ πλέον αποκαλύπτονται επίσημα από τις κρατικές αρχές με ποινικές διώξεις και όλα τα συναφή που αφορούν εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου. Όλα αυτά που καταγγέλαμε για τα πρωταθλήματα που έκλεβαν, για τα καλύτερά μας χρόνια που μας πήραν με πουστιές και κλεψιές, πλέον αποδεικνύονται με ατράνταχτα στοιχεία - δεν πρόκειται ούτε για "συρραφή κασσετών" που έλεγε ο κολλητός του κάτμαρ, ο Αχιλλέας ούτε για κουβέντες που λένε μερικοί τρελοί, "θερμόαιμοι" οπαδοί.

Για μας βέβαια όλα αυτά δεν είναι έκπληξη - και δεν θα έπρεπε να είναι για κανέναν, καθώς η ιστορία του σωματείου της Τρούμπας είναι γεμάτη από τέτοια, από την εποχή του Κοσκωτά, του Σαλιαρέλη, του πράκτορα της Στάζι και ακόμα παλιότερα. Τώρα όμως, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα για τη ΝΕΜΕΣΗ, γιατί η ΥΒΡΙΣ που διέπραξαν ειδικά από τότε που ανέλαβε ο κάτμαρ, δεν έχει όρια.

Αναμένουμε με αγωνία την εξέλιξη της υπόθεσης και θα επανέλθουμε στο θέμα, γιατί τώρα αρχίζουν τα γλέντια και ελπίζουμε ότι θα οδηγήσουν στη μεγάλη δικαίωση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και του ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ.

ΚΟΣΚΩΤΑΣ, ΣΑΛΙΑΡΕΛΗΣ, ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ... ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ.

Όπως είπαμε, ΝΤΟΠΕΣ, ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΜΠΡΑΒΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ...

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΥΝΤΟΜΑ, σε λιγότερο από...δέκα μέρες (!) - για να μην ξεχνιόμαστε.

0 σχόλια: