Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ!!!



Σύμφωνα με όσα καταγγέλονται και πάλι από την εκπομπή «Δίκη» ο αγώνας ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ 2008 ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟΣ!

Ήταν 16/03/2008, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι πρώτος στην βαθμολογία του «πρωταθλήματος» και «ηττάται» στην Ξάνθη με σκορ 3-2. Σε αυτόν τον αγώνα λοιπόν, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν με τον τρόπο που ηττήθηκε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, πρώτη φορά ακούγεται και επίσημα ότι «ΕΝΑΣ ΥΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΕΙ 1.500.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ 13.500.000 ΕΥΡΩ»!!! Το στοίχημα τοποθετήθηκε μέσω μίας εταιρείας στην Μαλαισία.

Σύμφωνα επίσης με τα όσα καταγγέλονται, ο ΥΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ υποστήριζε τους ηττημένους του αγώνα άρα ανήκει στην ευρύτερη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, πράγμα πρωτοφανές που γεννάει πολλά ερωτηματικά όπως πώς κάποιος ποντάρει ένα τέτοιο ποσό όταν δεν έχει εγγυήσεις για το αποτέλεσμα και πώς ένας ΥΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ποντάρει ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ σε αγώνα στον οποίο ΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ;

Περιμένουμε με αγωνία όπως όλος ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, το ονοματεπώνυμου αυτού του ΥΙΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ που εάν και δηλώνει ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, έστησε την ομάδα μας και πλούτισε στερώντας από τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Περιμένουμε επίσης παρέμβαση και από τον ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ για να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ να βγουν στην δημοσιότητα ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ GAYΡΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ και έχουν το θράσος να δηλώνουν και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ!

0 σχόλια: