ΞΕΦΤΙΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ

Το πρώτο θέμα της εφημερίδας από ψαροχαρτο που κρέμεται στα περίπτερα με μοναδικό σκοπό την προπαγάνδα και την εμετική λασπολογία εναντίον όσων δεν την χρηματοδοτούν, δεν έχουν κάνει τον εκδότη τους υπάλληλο, δεν τον έχουν κάνει σύμβουλο και εννοείται δεν τον έχουν κάνει τσιφλικά στις δουλειές τους.

Εμείς δεν έχουμε να πούμε τίποτα… Εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα... Μόνο αυτό: Νιώστε όλοι τι φίδια και τι γαύρους είχαμε και έχουμε μέσα κ γύρω από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ανακοίνωση Χρόνη Ακριτίδη:

«Σε συνέχεια δημοσίευσης σας, θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι ουδέποτε έκανα δηλώσεις ούτε ανέφερα το όνομα του κυρίου Μιχάλη Ζολώτα ως ιδιοκτήτη των γραφείων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αλλά ούτε και κανενός άλλου καθώς δεν γνωρίζω ποίος είναι ο ιδιοκτήτης των γραφείων. Κατόπιν τούτου παρακαλώ για την άμεση αποκατάσταση της ορθότητας της δημοσίευσής σας.

Με τιμή
Χρόνης Ακριτίδης»



Τόσο πολύ πόνεσε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τα τελευταία 2 χρόνια, τόσο πολύ πόνεσε που ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ βρήκε τον δρόμο του...

Γιανακόπουλοι να χαίρεστε τον νέο σας επικοινωνιολόγο και επιτέλους το έξυπνο τσιτάτο περί αλεξιπτωτιστή Ζολώτα (ο άνθρωπος που έβαλε 10 χαρτιά και δεν απαίτησε δημοσιότητα) βρήκε ανταπόκριση και προμoταρισμα από τον υπάλληλο σας.

ΞΕΦΤΙΛΑ-ΨΕΜΜΑ-ΑΗΔΙΑ


Υ.Γ Προφητική ανακοίνωση του Ζολώτα....

30/06/20010

Παρακολούθησα πολύ προσεκτικά όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και έχω καταλήξει στα κάτωθι συμπεράσματα:

1. Δεν υπάρχει καμία σοβαρή αιτιολογία του γιατί αποφάσισε ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης να αντιπαρατεθεί στην απόλυτα επιτυχημένη Προεδρία του κ. Ν. Πατέρα.
2.Δεν υπάρχει πλέον επί της ουσίας πολυμετοχικότητα αφού ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης έχει ήδη πάρει όλες τις σοβαρές αποφάσεις για τον Παναθηναϊκό. Είναι σαφές ότι τη δική μας παρουσία την χρειάζεται μόνο για άλλοθι και για να χρηματοδοτούμε τα δικά του σχέδια.
3.Δεν έχει καμία πρόθεση ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης να πουλήσει τις μετοχές του στην ΠΑΕ. Όποιος θέλει να πουλήσει δεν υποτιμά ούτε απαξιώνει τον αγοραστή, ούτε επιτρέπει από τους «φίλους» μιντιακούς μηχανισμούς να τον λασπολογούν διαρκώς και προκλητικά.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν σκοπεύω να παρευρεθώ σε καμία μελλοντική συνάντηση μετόχων, ούτε να συμμετέχω σε καμία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα δραστηριοποιηθώ ξανά σαν μέτοχος αν και εφόσον επιστρέψουν οι κ.κ. Ν. Πατέρας και Α. Βγενόπουλος.

Ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης πρέπει πλέον να αναλάβει τις ευθύνες του εξ΄ολοκλήρου και του εύχομαι, για το καλό του Παναθηναϊκού, καλή επιτυχία".

0 σχόλια: