( Game3 )Playoffs Euroleague Top-8: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - puta Tρι 21:45



ΟΛΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟ!!!!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ 3o ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ Μπαρτσελόνα.....Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΙΣ
19.30..... ....ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ....








Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στέλνει μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ζητώντας να γεμίσει το ΟΑΚΑ και να οδηγήσει τον πεντάστερο στο Final-4!

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σέρβου προπονητή στο gazzetta.gr:


- Πριν από την έναρξη των προημιτελικών, ο περισσότερος κόσμος έδινε ως αδιαφιλονίκητο φαβορί για το φάϊναλ-φορ την Μπαρτσελόνα... Οι δύο εμφανίσεις του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη, όμως και η νίκη του στο δεύτερο παιχνίδι, άλλαξε την απόψεις ακόμη και των πιο φανατικών οπαδών της πρωταθλήτριας Ευρώπης... Πόσο ικανοποιημένος είστε από τους παίκτες σας και πόσο δικαιωμένος αισθάνεστε;
«Πιστεύω ότι παίξαμε δύο πολύ καλά παιχνίδια τα οποία αξίζαμε να κερδίσουμε και αυτό – σε συνδυασμό με τη μία νίκη που πήραμε – είναι το πιο σημαντικό λάφυρο που φέραμε επιστρέφοντας από τη Βαρκελώνη. Ήταν γνωστό από την αρχή ότι για να πάμε στο φάϊναλ-φορ, πρέπει να κερδίσουμε τρεις φορές την Μπαρτσελόνα... Τώρα το σκορ είναι 1-1 και το καλό είναι ότι πλέον μπορούμε να τα καταφέρουμε στο μίνιμουμ των δύο αγώνων που θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα... Ωστόσο, θα είναι μεγάλο λάθος να πιστέψουμε ότι ξαφνικά αποκτήσαμε πλεονέκτημα έδρας...»

- Αν θέλατε να ευχηθείτε κάτι ενόψει ων επόμενων αγώνων, ποια θα ήταν η ευχή σας;
«Η Μπαρτσελόνα είναι εξαιρετική ομάδα και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, για να μπορέσουμε να διατηρηθούμε τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο απόδοσης που είχαμε στα δύο πρώτα παιχνίδια της Βαρκελώνης. Αυτό είναι το ζητούμενο από τη στιγμή που τώρα θα παίξουμε στην έδρα μας...»

- Η χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού αλλά και η εξαιρετική εμφάνισή του στο πρώτο παιχνίδι, έκαναν αίσθηση σε όλη την Ευρώπη και συνοδεύτηκαν από διθυραμβικά σχόλια λες και η ομάδα σας δεν ανήκει σε αυτό το επίπεδο... Σας ενοχλεί αυτή η θεώρηση; 
«Ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του, αλλά προσωπικά δεν ασχολούμαι και δεν με ενδιαφέρει... Εμείς είμαστε ο Παναθηναϊκός, μία ομάδα που στην πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα έχει γράψει την δική της ιστορία. Εγώ πάντα πίστευα και πιστεύω στους παίκτες μου και ξέρω ότι δουλεύουμε πολύ σκληρά για να βρισκόμαστε σε αυτό το επίπεδο. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο...»

- Αν μπορούσατε να ξεχωρίσετε το κλειδί της χθεσινής νίκης, ποιο θα επιλέγατε; 
«Τα κλειδιά της νίκης ήταν πολλά... Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μία ομάδα με την ποιότητα και το βάθος της Μπαρτσελόνα, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για το καθετί που μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή στο παρκέ... Από τα λάθη και τα ριμπάουντ, έως την σωστή ή τη λάθος επιλογή που μπορεί να έχεις στην εκάστοτε κατοχή... Το λέω αυτό γιατί, χθες, στο 1ο μέρος είχαμε πρόβλημα στην άμυνα και την επίθεση και γενικά παίξαμε πολύ άσχημα... Στο 2ο μέρος, αντιδράσαμε πολύ έξυπνα και για μένα, αυτό ήταν το κλειδί για τη νίκη μας στο δεύτερο παιχνίδι...»

- Η υποδοχή τι συναισθήματα σας δημιούργησε; Δεν είναι λογικό να δημιουργούνται αυξημένες προσδοκίες για πρόκριση στο φάϊναλ-φορ;
«Δεν αμφέβαλα ποτέ για την στήριξη και την συμπαράσταση των οπαδών μας και η υποδοχή, παρ' ότι με συγκίνησε δεν με εξέπληξε... Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, έχει αποδείξει ότι αγαπά την ομάδα και την στηρίζει ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Τον θέλουμε στο πλευρό μας και περιμένουμε να γεμίσει το ΟΑΚΑ... Ωστόσο, κανείς δεν πρέπει να σκέφτεται από τώρα την πρόκριση, ούτε να αυξάνονται οι προσδοκίες για συμμετοχή στο φάϊναλ-φορ... Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα... Χθες, έγινε το πρώτο και την Τρίτη θέλουμε να κάνουμε το δεύτερο... Για μένα το τρίτο παιχνίδι θα είναι το πιο σημαντικό της σειράς...»

....DYNAMH SOU OI OPADOI SOU !!!

0 σχόλια: