Euroleague Top16: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Caja Laboral Πεμ 17/2 20:00



ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Caja Laboral.....Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΙΣ
19.30..... ....ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ....







Ατομικό ο Καϊμακόγλου
Ο Παναθηναϊκός άρχισε σήμερα το απόγευμα την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Κάχα Λαμποράλ (Πέμπτη 17/2, 8μ.μ.) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Top16 της Ευρωλίγκας. Ο Κώστας Καϊμακόγλου θα ακολουθήσει αυτή την εβδομάδα ατομικό πρόγραμμα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Δευτέρα (21/2), καθώς μετά τη σημερινή του εξέταση από το γιατρό του Παναθηναϊκού, Θανάση Κονίδη, έδειξε ότι δεν είναι 100% έτοιμος να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς. Το «παρών» στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ έδωσαν ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.
Συνέντευξη Τύπου
Η συνέντευξη Τύπου του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την αναμέτρηση με την Κάχα Λαμποράλ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (16/2) στις 5.30μ.μ. στην αίθουσα συνεντεύξεων του κλειστού γυμναστηρίου του ΟΑΚΑ.
Εισιτήρια για την Κάχα Λαμποράλ
Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση Κάχα Λαμποράλ διατίθενται από τη θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» αύριο (Τρίτη 15/2) και μεθαύριο (Τετάρτη 16/2) από τις 10π.μ. ως τις 8μ.μ. και την Πέμπτη (17/2) από τις 10π.μ. ως τις 6μ.μ. Εισιτήρια διατίθενται επίσης από το PAO SHOP (Εμπορικό Κέντρο «Καμάρες», Χαρ. Τρικούπη 127, Ν. Ερυθραία/ώρες λειτουργίας καταστημάτων). Την ημέρα της αναμέτρησης τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργήσουν από τις 5μ.μ.

0 σχόλια: