«Βάλτε τέλος στην παρωδία»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Κεφαλονιάς:

«Τελικά καταλήξαμε στο συμπέρασμα μετά από πολύ σκέψη και περισυλλογή και το πόσο τυχεροί είμαστε πραγματικά που γίναμε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΊ και δεν κολλήσαμε αυτή την αρρώστια και τη σαπίλα της λιμανίσιας πόρνης.

Τα κατάλοιπα της επίσκεψης του στόλου στο λιμάνι εκδηλώνονται περίτρανα ακόμη και στις μέρες μας. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αποτελεί ο χοντρούλης απόγονος του οποίου η διανοητική καθυστέρηση είναι εμφανής προφανώς ο μπαμπάς του αμερικανός πολίτης αγνώστων στοιχείων είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο τύπος λοιπόν αυτός και το σινάφι του δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν κατάλαβαν ότι η ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ κατέβηκε στο πονεμένο λιμάνι ξεβράκωσε τη λιμανίσια πόρνη και τους νταβατζήδες της (διαιτητές) και παλικαρίσια κέρδισε. Κέρδισε ακόμα και το "ερυθρόλευκο κράτος"-ΜΜΕ που εναγωνίως προσπαθούν τόσους μήνες να βιάσουν τις συνειδήσεις μας και τη νοημοσύνη μας ότι αυτοί προσπαθούν για το καλό του δύσμοιρου Ελληνικού ποδοσφαίρου (ανύπαρκτο) και ότι εμείς που τόσα χρόνια κρατάμε την Ελληνική σημαία ψηλά είμαστε οι κακοί της υπόθεσης.

Λοιπόν χοντρούλη απόγονε άκου καλά εσύ και το σινάφι σου επειδή εμείς δεν είμαστε γαύροι με IQ -38 να μας πουλάς δήθεν οπαδηλίκι πάρε αυτό που τόσο πολύ θέλεις ( τα λεφτά του Champions Leage) και βάλε τα στον πάτο σου!!

ΕΙΜΑΣΤΕ περήφανοι για την ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ και την ευχαριστούμε για τη χαρά που μας έδωσε.

ΕΙΜΑΣΤΕ αηδιασμένοι με ότι υπάρχει και σέρνεστε μέσα και γύρω από το ποδόσφαιρο.

ΕΙΜΑΣΤΕ οργισμένοι με το ανύπαρκτο Ελληνικό κράτος (θα μου πείτε που υπάρχει βέβαια) το οποίο ακόμα μια φορά δεν μπορεί να αποδώσει δικαιοσύνη.

Να φύγουμε τώρα από το Ελληνικό πρωτάθλημα ΚΑΙ να αποχωρήσουν άμεσα όλοι οι παίχτες μας από τις Εθνικές ομάδες. Βάλτε τέλος στην παρωδία δεν θέλουμε να συμμετέχουμε άλλο σε αυτή τη γελοιότητα!!!

ΠΑΟ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΘΥΡΑ 13 – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ».

0 σχόλια: