Superleague: Πανιώνιος - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Κυρ 23/1 19:30



ΟΛΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟ!!!!
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ Πανιώνιο.....Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΙΣ 18.45..... ....ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.... 






Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Πανιώνιος - Παναθηναϊκός, για τα ακόλουθα:

* Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν έχει προμηθευτεί εισιτήρια για τον εν λόγω αγώνα κατόπιν σχετικής απόφασης της αστυνομικής αρχής.

* Δεν θα ορισθεί ζώνη ή τμήμα κερκίδων του γηπέδου για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

* Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, 23/1/2011, δεν θα λειτουργεί εκδοτήριο για τη διάθεση εισιτηρίων στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

* Με ευθύνη της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, τα εισιτήρια που θα διατεθούν στους φιλάθλους του θα είναι ονομαστικοποιημένα, αριθμημένα από το ηλεκτρονικό σύστημα και η διάθεσή τους θα γίνει με την επίδειξη κάρτας φιλάθλου, Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου, τα οποία οι φίλαθλοι θα φέρουν μαζί τους κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο για τον απαιτούμενο έλεγχο.

* Θα αποκλειστεί η πρόσβαση και η είσοδος στο γήπεδο φιλάθλων που δεν διαθέτουν ονομαστικοποιημένο εισιτήριο ή πρόσκληση για τον εν λόγω αγώνα, καθώς επίσης και όσων βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

20 Ιαν. 2011 20:05 Από Βάιος Τασούλας

Επέστρεψαν στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, με τον Σωτήρη Νίνη να ακολουθεί το αντίθετο... δρομολόγιο, υποβαλλόμενος σε θεραπεία.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος και ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός, ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους άφησαν εκτός αποστολής στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ και συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση της Πέμπτης, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Αντίθετα, ο Σωτήρης Νίνης και ο Ντάνιελ Φερνάντες υποβλήθηκαν σε θεραπεία για να αντιμετωπίσουν τους δικούς τους τραυματισμούς, με τον πρώτο να έχει χτυπήσει στον αστράγαλο και τον δεύτερο να έχει ένα πρήξιμο στο γόνατο.

Κατά τα άλλα στη σημερινή προπόνηση, όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΚ έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ζέσταμα και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα σε διάφορες παραλλαγές. Στη προπόνηση συμμετείχαν και οι Κάσας, Μαχλελής, Φέτσης, Καπίνος και Φουρλάνος από την ομάδα Κ-20.


ΠΑΟ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ

0 σχόλια: