Κύπελλο Ελλάδος: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - αεκακι + Basket (Lietuvos)


ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ αεκ.....ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ
carpe diem ΛΟΓΩ Connex-Tv!!!!!!!!!!!

ΝΩΡΙΤΕΡΑ( 20:00 ) ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Lietuvos ΓΙΑ ΤΟ TOP-16..

Όσοι πιστοί( ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ) προσέλθετε.
 





Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ για το Κύπελλο αφήνοντας εκτός αποστολής τους Ζιλμπέρτο Σίλβα, Χαν Αλέν Μπουμσόνγκ, Σίντνεϊ Γκοβού και Αλέξανδρο Τζόρβα.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Πορτογάλο προπονητή των πρασίνων να εκπλήσει με την αποστολή. Συγκεκριμένα, ο Φερέιρα άφησε εκτός αποστολής τους: Ζιλμπέρτο, Μπουμσόνγκ, Πλεσί, Γκοβού, Τζόρβα, Ιωαννίδη και Δημούτσο.

Στη σημερινή προπόνηση το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και δίτερμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπουμσόνγκ, ενώ ατομικά θα προπονηθεί και ο Πλεσί.


http://www.youtube.com/watch?v=GmDZVOoLRvI&feature=related





ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ...!!

Στη Βαρκελώνη θα έρθω πανάθα για σένα , για να σηκώσουμε με τρέλα άλλο ένα...


GATE 13...ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙ...ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ! 

 

τελευταια νεα

Με Τζόρβα κόντρα στην ΑΕΚ

Μια αλλαγή προέκυψε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό (Τετάρτη 19/1, 21.00) ματς του Κυπέλλου, με τον Αλέξη Τζόρβα να παίρνει τη θέση του Ντάνιελ Φερνάντες.
Ο Φερνάντες υπέστη ένα χτύπημα στη σημερινή προπόνηση που στην αρχή δεν φάνηκε ανησυχητικό, ωστόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας πρήστηκε.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής και έτσι ο Τζόρβας θα τεθεί στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.
--------------------------------------------------------------

Στην αποστολή ο Τζόρβας! 

Ένα χτύπημα του Ντάνι Φερνάντεζ που στην αρχή δεν φαινόταν σοβαρό, οδήγησε στην επιστράτευση του διεθνούς πορτιέρο.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Ντάνι Φερνάντεζ, που είχε ως αποτέλεσμα να κληθεί εσπευσμένα ο Αλέξανδρος Τζόρβας στην αποστολή του παιχνιδιού με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, καθώς αρχικά είχε αποκλειστεί.
Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας κατά τη διάρκεια της τελευταία προπόνησης των «πράσινων» χτύπησε το πόδι του, αλλά δεν φάνηκε να έχει κάτι σοβαρό και δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία. Όσο περνούσε η ώρα όμως, άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους πόνοι, ενώ υπήρξε και πρήξιμο.
Έτσι και υπό τον κίνδυνο να μην υπάρχει εναλλακτική επιλογή τερματοφύλακα μετά τον Ορέστη Καρνέζη, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πήρε την απόφαση να καλέσει εσπευσμένα τον Αλέξανδρο Τζόρβα, ο οποίος είχε μείνει εκτός αποστολής μαζί με τους Μπουμσόνγκ και Ζιλμπέρτο.


 

0 σχόλια: