Ανακοίνωση Ε.Φ.Σ. ΘΥΡΑΣ 13 12/11/2010


Εδώ και λίγες ημέρες ο Παναθηναϊκός και κυρίως ο κόσμος του δέχονται μια αναίτια επίθεση από τον Γ.Γ.Α. κ. Μπιτσαξή, με αφορμή δημοσιεύματα που έγιναν σε αντιπαναθηναϊκές εφημερίδες για δήθεν επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί μας πολλά χιλιόμετρα μακριά από
το γήπεδο που αγωνιζόταν ο Παναθηναϊκός (Περιστέρι).
Ο κ. Μπιτσαξής αποφάσισε μόνος του να απαγορεύσει στους φίλους του Παναθηναϊκού τη μετακίνηση στη Τρίπολη αλλά και στην Κέρκυρα. Είναι εμφανές πλέον μετά την τιμωρία μιας αγωνιστικής που ήδη έχουμε, ο κύριος αυτός προσπαθεί με κάθε τρόπο να αφήσει απροστάτευτη την ομάδα με ό,τι επακόλουθο έχει αυτό στο αγωνιστικό κομμάτι. Η εμπάθειά του είναι πρωτοφανής αφού δεν δείχνει την ίδια ευαισθησία όταν πρόκειται για οπαδούς άλλων ομάδων.
 
Του θυμίζουμε ότι τη μέρα του ντέρμπυ με τον αιώνιο αντίπαλο, οπαδοί της ομάδας του λιμανιού που ακολουθούσαν τον πούλμαν της ομάδας τους έστησαν ενέδρα, σε αυτοκίνητα που επέβαιναν φίλαθλοι της ομάδας μας, με τη συνοδεία και την αδιαφορία της αστυνομίας. Γι’ αυτά τα επεισόδια δεν είχε ενημέρωση ο κ. Μπιτσαξής; Δε γίνεται να  τιμωρούνται οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού μέσω δημοσιευμάτων και χωρίς καμία απόδειξη ενώ για τους οπαδούς των άλλων ομάδων να μην τρέχει τίποτα.
 
Καλούμε τη διοίκηση της Π.Α.Ε. να πάρει θέση εναντίον της απόφασης αυτής και να συνταχθεί μαζί μας καθώς και τον κόσμο του Παναθηναϊκού να επαγρυπνεί για να αντιμετωπίζουμε όσους θέλουν το κακό της ομάδας μας. Η ίση μεταχείριση προς όλους είναι για μας αυτονόητη κ. Μπιτσαξή, για σας μάλλον όχι.

υ.γ. Προς τους οπαδούς των φιλικών μεταξύ τους σωματείων της Νέας Σμύρνης και του Πειραιά η κοινή σας στάση στα πανό αρμόζει στη νοημοσύνη σας και μας δείχνει τις καλές σας σχέσεις. Το ποιοί είναι φίλοι με την αστυνομία και ρουφιάνοι το ξέρουμε καλά.

Ε.Φ.Σ. ΘΥΡΑΣ 13

http://www.eniaiosforeas13.gr/

0 σχόλια: