Εγκαίνια Συνδέσμου

Την Παρασκευή 08-10-2010 μετά τη λήξη του αγώνα Παναθηναϊκός – Λέφσκι Σόφιας ο κεντρικός σύνδεσμος του Παναθηναϊκού ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου μας club.

Το παρών θα δώσουν  φίλοι της ομάδας και εκπρόσωποι από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός , αλλά και αθλητές της ομάδας του μπάσκετ…Η διεύθυνση είναι ΚΕΝΝΕΝΤΥ 77  ..

Όλοι οι Παναθηναϊκοί είστε καλεσμένοι !!!!!!!

2 σχόλια:

 1. Παναθηναϊκό κάλεσμα

  «Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΟ «Θύρα 13» Ρόδου, καλεί τον φίλαθλο κόσμο του Παναθηναϊκού, στα εγκαίνια του συνδέσμου, που θα πραγματοποιηθούν αύριο 8 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 8.30μ.μ, στα νεοσύστατα γραφεία, που βρίσκονται επί της οδού Κένεντι και Διαγοριδών γωνία (αριθμός 77).
  Επίσημοι προσκεκλημένοι, από την ομάδα μπάσκετ της ομάδας μας, θα είναι ο Κώστας Τσαρτσαρής και από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, ο Δημήτρης Ιτούδης»

  http://www.12soccer.gr/News_Arxeio_Details.php?N_ID=9893

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σήμερα θα γίνουν τα εγκαίνια του συνδέσμου μας στις 20.00 αμέσως μετά τον φιλικό αγώνα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ στο βενετόκλειο !!!
  Σαν ΘΥΡΑ 13 και ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ οφείλουμε όλοι να είμαστε στο γήπεδο για να στηρίξουμε την ομάδα μας ,ο αγώνας ξεκινάει στις 17.00 .
  Αδέρφια σήμερα θα είναι μια καταπράσινη μέρα στο νησί μας να είστε όλοι εκεί!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή